ØClogo-liten

Logo Nordbohus_200x47

 Eidsiva-logo 
 
 SB1 Ost
 
 omflogo
 
mr-logo 
 

NM for yngre 20.-22.03

Søndag morgen ble det nok en bronse i Stiga 11'erns Mix da Mathilde og Edvard kom til semifinale. Gratulerer med nok en medalje til dere! Senere søndag ble det også bronse til Mathilde i J11 single! Hun ble dermed den Kobraspilleren som stakk av med mest edelt metall! Gratulerer Mathilde! Se resultater her: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1412251&CatId=35083

I 13-år og 15-års klassene klarte vi ingen mefaljer denne gangen, men med flere medaljører i 11-års klassene kommer dette om få år. Stå på videre gutter og jenter! Anne Haug har lagt ut noen bilder fra NM under:

NMy1NMy2NMy4

Første NM for Martine, Ingvild, Erik og Magnus.     Edvard i GD11.                                                    Mathilde vant mange medaljer!

NMy3NMy6NMy5

Erik måtte ofre halve skjegget siden det ble medaljer!        Ingvild og Martine i double.    Mathilde i JD11.

 _____________________

Lørdagen starter med to sølvmedaljer. Gratulerer med sølv til Mathilde i J11D sammen med Ida Tvervaag, Fornebu - og sølv til Edvard i G11D sammen med Daniel Fredriksen, Eiker!

Se resultater på Heros sine sider: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1412178&CatId=35083

____________

Medaljer første dag! Både laget i Jenter 11 og Gutter 11 endte opp med bronse! G15-laget slo Bodø i første runde, men ble slått ut i andre runde. I plasseringsspillet endte det med 15. plass. Gratulerer til Kobradelegasjonen med både medaljer og fin innsats første dag!

________________

En stor delegasjon fra Kobra er på veg over fjellet for NM for yngre / Stiga-elleveren. Fjell-kameratene og Heros er arrangører i Haukelandshallen i Bergen. 11 spillere sammen med foreldre og lagledere har tatt turen.

Fra Kobra deltar: Mathilde, Ingvild, Martine, Edvard, Magnus, Eirik, Erik, Even, Marcus, Ingvald og Benjamin.

Følg med her på resultater utover helga: http://resultat.ondata.se/000208/

Lykke til gutter og jenter!

Informasjon

Kobra Bordtennisklubb

Besøksadresse:
KOBRAHALLEN
Otervegen 26
2211 Kongsvinger

Postadresse:
v/ Tore Eig
Konglevn 29
2214 Kongsvinger

Logo Kobra bordtennisklubb

Login Form