ØClogo-liten

Logo Nordbohus_200x47

 Eidsiva-logo 
 
 SB1 Ost
 
 omflogo
 
mr-logo 
 

Invitasjon til veteran-NM

NMinv18

Påmeldinger kan gjøres via Folkedatas onlineregistrering: http://www.ttadmin.club/ eller på tradisjonelt excelark (kommer snart). For onlineregistrering må du registrere deg som bruker for å få tilgang til tjenesten. Du kan registrere deg som enkeltspiller - eller en kontaktperson for klubben kan gjøre all påmelding for klubben. Har du fingertrøbbel med denne registreringa, finnes det en hjelpfunnksjon øverst i skjermbilder - eller du kan ta kontakt med Svein Folkeson på 93219905 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Invitasjon til Årsmøte 6. mars

Årsmøte Kobra BTK 06.03.2018, kl. 19.00 i Kobrahallen (i et klasserom).

Agenda:

1. Åpning, godkjenning av innkalling

2. Valg av møteleder, referent og to desisorer

3. Årsmelding fra styret

4. Regnskap

5. Handlingsplan

6. Budsjett

7. Innkomne forslag

8. Valg (Jan Erik og Lillian er valgkomité)

 

Forslag må være styret i hende innen 20.02.2018.

Oppdatering fra helgas seriekamper

Først ferdige ble Line sitt lag, som dessverre ikke klarte å still lag i 5. divisjon avd C.

Annes lag i 5. divisjon avd. D har imidlertid fortsatt på den gode trenden og ser ut til å sikre en god plassering. To seire og ett tap ble det lørdag. Anne, Ingvild og Trond Erik spilte på laget. Mer info her: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2017&avd=5D

Førstedivisjonslaget måtte tåle to tap lørdag: 2-8 mot Fornefu og 4-6 mot Bodø. Lykke til i morgen, gutter! Søndag ble det også tap, dessverre. 2-8 mot Oppegård. Følg med her: http://bordtennis.no/seriespill/?sesong=2017&avd=1

 I 3. divisjon fikk veteranene det tøfft - som ventet. Det ble med tre tap. Einar, Matts, Tom , Erik, Bengt og Tore spilte.

Stor seriehelg 27.-28. jan

Førstelaget vårt skal til Harestua både lørdag og søndag. Laget ligger på 2. plass i divisjonen og det blir spennende å følge laget videre. Raimonds, Christian, Anders, Dag og Eirik er de utvalgte denne gangen.

I 3. divisjon spiller veteranlaget på Fornebu søndag. Laget kjemper i bunnen og trenger sårt hvert poeng de kan samle sammen. På laget spiller Matts, Einar, Tom, Bengt og Tore.

Vi har to lag i 5. divisjon. Line sitt lag skal spille i Oslo lørdag. Line har med seg Lillian, Sandra og Mari. Laget kjemper i bunnen av divisjonen, så et par seire hadde vært kjærkomment. Anne sitt lag spiller i en annen avdeling på Harestua. De ligger foreløpig trygt plassert midt på tabellen. Anne har med seg Ingvild og Trond Erik.

Lykke til Kobra!

Seriehelg 25.-26.11

1. divisjonslaget vårt var i Bodø for andre samlerunde i 1. divisjon. Laget beholdt 2. plassen etter 1 seier (6-4 over B-72), 1 uavgjort (5-5 mot Kjelsås) og ett tap (3-7 mot Heros) denne helga. Bra innsats!

3. divisjonslaget befestet sin plass på bunnen av tabellen etter tre tap på Minnesund (0-10, 1-9 og 3-7).

Kobra Østcom Cup 11.-12. nov

ØClogo

Påmeldingene til stevnet er registrert og oppdatert per 02.11. Vennligst sjekk at påmeldingene deres er riktig registrert, og gi tilbakemelding hvis noe er feil. Vi har strøket HEJ som kun hadde én deltaker. Vi har også overført deltakerne fra J13 over i G13 - og J15 over i G15. Mixlag 11 utgår.

Påmelding per klubb her.

Påmelding per klasse her.

Oversikt over lagene her.

Tidsskjema her

Resultater ferdig her

Seriekamp i 3. divisjon 18.10

Kobra 2 spiller seriekamp mot Fokus i Kobrahallen 18.10 fra kl. 1800 og utover. Det blir derfor begrenset trening på veteranpartiet denne dagen. Alle er imidlertid velkommen til å heie på laget!

Det ble overlegent 10-0 til Fokus. Det var mange jevne sett, men Fokus-gutta stakk av med de langt fleste av disse. De vant 13 sett med minste margin, mens veteranene til Kobra kun vant ett av disse. Jørgen, Matts, Einar og Tore spilte.

Informasjon

Kobra Bordtennisklubb

Besøksadresse:
KOBRAHALLEN
Otervegen 26
2211 Kongsvinger

Postadresse:
v/ Tore Eig
Konglevn 29
2214 Kongsvinger

Logo Kobra bordtennisklubb

Login Form